Keşanlı Bisikletçiler Eskişehir’de Pedal Çevirdi

EDİRNE (AA) -  Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK)  bisikletçileri, Eskişehir’de düzenlenen bisiklet festivaline katıldı.

EDİRNE - Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) bisikletçileri, Eskişehir’de düzenlenen bisiklet festivaline katıldı. DOÇEK Başkanı Hakan Eşme, AA muhabirine yaptığı açıklamada,Eskişehir Velesbid Derneği tarafından düzenlenen festivalde pedal çevirdiklerini söyledi. Türkiye’nin bir çok bölgesinden 200 bisikletçinin Frig Vadisi’nde 3 gün boyunca pedal çevirdiklerini anımsatan Eşme:"Bisiklet festivalleri yöre tanıtımı ve eko-turizm için önemli bir unsur.Eskişehir’deki bu organizasyonu kusursuz bir şekilde düzenleyen Velesbid derneğine teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştu..

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: