Kesici de aday

ANKARA (İHA) - Bursa eski Milletvekili İlhan Kesici, DYP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayarak, "Yeri göğü yıkmaya çalışan arkadaşlara bakıyorum. Aralarında genel başkan yardımcılığı, bakanlık yapan, diğer imkanlardan yararlanan arkadaşlar var. Ben bu üslubu yadırgıyorum" dedi.

Kesici, DYP Genel Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Meclis'te iki partinin bulunduğunu hatırlatarak, Türkiye'nin CHP ile AK Parti arasında sıkışmasına izin vermeyeceklerini dile getirdi. Ciddi bir merkez sağa ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Kesici, DYP'nin buna talip olduğunu ifade etti. Kesici, kendisinin de Türkiye'nin ihtiyacı olan DYP'yi oluşturmak için DYP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu kaydetti. Açıklamasında, Çiller'de dahil hiç kimseye bir borcunun bulunmadığını sözlerine ekleyen Kesici, "Yeri göğü yıkmaya çalışan arkadaşlara bakıyorum. Genel başkan yardımcılığı, bakanlık yapan, diğer imkanlardan yararlanan arkadaşlar var. Ben bu üslubu yadırgıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Kesici, hedeflerinin yurtta refah ve zenginlik, dünya ve bölgede itibar ve önderlik olduğunu belirterek, yakın zamandaki hedeflerinin ilk genel seçimlerde en çok belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği kazanmak olduğunu bildirdi.