Kesinleşmiş 6 yıl cezası bulunan terör örgütü üyesi yakalandı

İzmir'de terör örgütü üyesi olmak ve örgüt adına faaliyetlerde bulunmak suçlarından hakkında kesinleşmiş 6 yıl...

İzmir'de terör örgütü üyesi olmak ve örgüt adına faaliyetlerde bulunmak suçlarından hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, zanlı İ.S.’yi (30) Konak’ta yakaladı.
Gözaltına alınan İ.S. hakkında, İzmir 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nce verilen kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunduğu öğrenildi. İ.S.’nin 2006 yılında Yapıcıoğlu semtindeki İl Emniyet Müdürlüğü İkmal Şubesi ve polis lojmanlarının bulunduğu binaya simit arabasıyla bombalı saldırı yapan kişilere yardım ve yataklı ettiği de öne sürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan İ.S., adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz