Kesk Üyelerinden Hükümete "anlaşın" Çağrısı

Kamu Emekçileri Sendikası Konfedarasyonu (KESK) Adana Şubeler Platformu üyesi, Haber Sen Adana Şube Sekreteri Yusuf...

Kamu Emekçileri Sendikası Konfedarasyonu (KESK) Adana Şubeler Platformu üyesi, Haber Sen Adana Şube Sekreteri Yusuf Kösele, cezaevlerinde açlık grevi yapan hükümlüler ile hükümetin bir an önce anlaşması gerektiğini söyledi.

İnönü Parkı’nda bir araya gelen KESK üyeleri adına basın açıklamasını okuyan Kösele, 12 Eylül’den bu yana cezaevlerinde 53 günlük açlık grevinde olan binlerce Kürk tutuklunun ölüm sınırına yaklaştığını savunarak, “Talepler ortadadır. Açlık grevindeki tutsakların talepleri karşılanamaz talepler değildir. Zaten hükümetin de gündeminde olan ‘Anadilde savunma hakkı ve ölümlerin durması için diyalog başlaması’ tutsakların da talepleri arasındadır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Grup, açıklamanın ardından bir süre slogan atarak dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: