KESK'den CHP İl Başkanı Sümer'e Ziyaret

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na (KESK) bağlı sendika başkanları CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer'i ziyaret ederek, ülke ve Adana gündemini

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na (KESK) bağlı sendika başkanları CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer'i ziyaret ederek, ülke ve Adana gündemini değerlendirdiler.

Ziyarette konuşma yapan Sümer, Adana'da emek mücadelesi veren KESK'in çalışmalarını ve mücadelelerini takdirle karşıladıklarını ifade etti. Sümer, "Yaptığınız her mücadelede yanınızda yer almak için, olan gayreti sarf ediyoruz. Bundan sonra da kamu emekçilerinin mücadelesinin hep yanında olacağız. Bugüne kadar olduk, bundan sonrada olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Sümer'i ziyaret eden KESK heyetinde, Eğitim-Sen Adana Şube Başkanı Kamuran Karaca ve Tüm Bel- Sen Adana Şube Başkanı Seniha Soylugan da yer aldı.

Muhabir: Adana

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: