Kesk’den, Chp Zonguldak İl Başkanı Furat’a Ziyaret

KESK Dönem Sözcüsü Onur Arslan ve beraberindekiler CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat’ı ziyaret etti.KESK...

KESK Dönem Sözcüsü Onur Arslan ve beraberindekiler CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat’ı ziyaret etti.

KESK Dönem Sözcüsü Onur Arslan ve beraberindekiler CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşma yapan CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, “Şehrimizde emek mücadelesi veren Kamu Emekçileri Sendikası’nın, biz çalışmalarını gerek partimiz gerek Zonguldak heyeti olarak yaptığınız her mücadeleyi takdirle karşılıyoruz. Yaptığınız her mücadelede yanınızda yer almak için olan gayreti sarf ediyoruz. Bundan sonrada kamu emekçilerinin mücadelesinin hep yanında olacağız. Bugüne kadar olduk, bundan sonrada olacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Ardından ziyarette konuşma yapan KESK Dönem Sözcüsü Onur Arslan ise “Yeni yönetiminiz hayırlı olsun diyoruz. Görevinizde başarılar dileriz. Bu mücadele içerisinde basın açıklaması olsun, mitingler olsun sizleri de aramızda görüyoruz. Desteklerinizi esirgemediğinizi görüyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Mücadeleye devam edeceğiz bırakmayacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: