KESK’’den Sümer’e ziyaret

KESK’’den Sümer’e ziyaret

KESK’’den Sümer’e ziyaret

ADANA(İkrarHaber)-KESK’E Bağlı Sendika Başkanları CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer’i ziyaret ederek Ülke ve Adana gündemini değerlendirdiler.

Ziyarette konuşma yapan CHP Adana İl Başkanı Sümer, “Adana’da emek mücadelesi veren Kamu Emekçileri Sendikası’nın, çalışmalarını ve her mücadelelerini takdirle karşılıyoruz. Yaptığınız her mücadelede yanınızda yer almak için olan gayreti sarf ediyoruz. Bundan sonrada kamu emekçilerinin mücadelesinin hep yanında olacağız. Bugüne kadar olduk, bundan sonrada olacağız” dedi.

Reklam
Reklam

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Çinkılıç’dan bulunduğu Ziyarette konuşma yapan Eğitim-Sen Şube Başkanı Kamuran Karaca “Yeni yönetiminiz hayırlı olsun diyoruz. Görevinizde başarılar dileriz. Bu mücadele içerisinde basın açıklaması olsun, mitingler olsun sizleri de aramızda görüyoruz. Desteklerinizi esirgemediğinizi görüyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Mücadeleye devam edeceğiz bırakmayacağız” diye konuştu.

CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer’i ziyaret eden KESK heyetinde Eğitim-Sen Adana Şube başkanı Kamuran Karaca, Tüm Bel- Sen Adana Şube başkanı Seniha Soylugan, Ahmet karagöz, Abdullah Yalçın, Muhammet Bakır, Muzaffer Yüksel ve Faruk Onuk yer aldı..

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: