Keşke diziye veda etmeselerdi diyeceğimiz 8 ünlü isim

Atv ekranlarinda yayın hayatına baslayan,başrolünde Gürkan Uygun ve Ayça Varlıer'in yer aldığı Kehribar dizisinden ilk ayrılık yaşandı. Dizilerden keşke ayrılmasa diyeceğimiz 8 ünlü ismi de siz değerli Mynet okuyucuları için araştırdık. Detaylar haberimizin içinde...

Geçtiğimiz hafta Atv ekranlarinda yayın hayatına baslayan, bu hafta 2.bölümü yayınlayan Kehribar dizisinin ilk ayrılıği 2.bölümde gerçekleşti. Dizide Orhan Yarımcalı'nın (Gürkan Uygun) babası Burhan Yarımcalı rolünü canlandıran Beyazıt Gülercan 2.bölümde Orhan Yarımcalı'nın yengesi tarafından zehirlenerek diziden ayrıldı.

İŞTE DİZİLERE ÖLEREK VEDA EDEN 8 ÜNLÜ İSİM
1-NAZ ELMAS
Kördüğüm dizisinde Naz Elmas, orta halli bir ailenin güzel kızı. Akıllı, sevecen, gururlu, romantik, hayalperest... Ali Nejat Karasu ile tanışması hayatını değiştirir.Ali Nejat Karasu'nun doğum gününde kendine ateş ederek ölür ve diziden ayrılır.

2-NURGÜL YEŞİLÇAY
Paramparça dizisinde Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı Gülseren karakteri silahla vurularak diziye veda etmişti.


3-TÜLİN ÖZEN
Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Sultan Ahmed'in annesi Handan Sultan'ı canlandıran Tülin Özen zehir yutarak diziye veda etmişti.


4-İCLAL AYDIN
Rol gereği Mehmet Emir Atahan'ın kendisine evlenme teklifi edeceği sırada teknedeki patlamayla vefat eden ünlü oyuncu İclal Aydın, Fox TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim'den ayrılmıştı.


5-FÜSUN DEMİREL
Füsun Demirel, Cumhuriyet gazetesinde yer alan söyleşisinde "Gerilla rolünü oynamak isterdim" sözlerini kullandığı için ATV 'de yayımlanan ve rol aldığı 'Aile İşi' dizisinin kadrosundan çıkarılmıştı.


6-FIRAT ÇELİK
Ekranların sevilen dizisi Poyraz Karayel'de Avukat Mete'yi canlandıran Fırat Çelik Bahri Baba'nın evinde çıkan çatışmada vurularak ölüp diziye veda etmişti.

7-RIZA KOCAOĞLU
TRT1'in sevilen dizisi Filinta'da acımasız bir katili canlandıran Celal rolündeki Rıza Kocaoğlu,diziden ölerek ayrılmıştı.

8-UĞUR PEKTAŞ
Kanal D'de 10. sezonuyla ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisinde Murat Komiser rolündeki Uğur Pektaş, yeni sezon bile bitmeden yeniden diziden ayrılmıştı.

Anahtar Kelimeler: