Keskin Belediye Başkanlarını Ağırladı

Nüfusu 500 bin üzerinde ilçe belediyelerinin başkanları Yıldırım Belediyesi'nin ev sahipliğinde bir araya geldi.Molla Yegan...

Nüfusu 500 bin üzerinde ilçe belediyelerinin başkanları Yıldırım Belediyesi'nin ev sahipliğinde bir araya geldi.

Molla Yegan Kültür Merkezi’ndeki toplantıya Keçiören, Melikgazi, Pendik, Üsküdar, Esenyurt, Ümraniye, Bağcılar, Şehit Kamil, Osmangazi belediye başkanları katıldı. Kahvaltı sonrasında hizmetlerle ilgili sunum yapan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, haziran ayı toplantısında mevzuatlar, tecrübe paylaşımları, metropol ilçelerdeki meseleler ve sözleşmeli personellerin kadroya alınması ile kentsel dönüşümün hangi alanlarda nasıl uygulanacağı konularında görüşüleceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Toplantıya katılan belediye başkanları adına konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Toplantının gayesi belli. Ölçekteki belediyelerin birlik, beraberlik çerçevesinde fikir alışverişinde bulunmalarını sağlamak. Bugüne kadar yaptığımız toplantıların faydalı olduğu gördük. Metropol şehirlerin belediye başkanlarıyız. Biz bu toplantılara “500 binler” toplantısı diyoruz” diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan belediye başkanları, daha sonra Yıldırım Belediyesi hizmet binasına giderek Sevgi Market, Meclis Salonu ve diğer belediye birimlerini gezdi. Keskin, daha sonra konuk belediye başkanlarına Kaplıkaya Cazibe Merkezi, Eğitim Bilim Merkezi ile Akçağlayan Bahçelievleri’ni gezdirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz