Keskin Delice’yi 7 bitirdi

Kırıkkale Sporline 1. Amatör liginde kendi evinde oynadığı ilk maçta Keskinspor, Delicespor'u 7-1 mağlup etti

Kırıkkale Sporline 1. Amatör liginde kendi evinde oynadığı ilk maçta Keskinspor, Delicespor'u 7-1 mağlup etti

İLK YARI 4-1

Kırıkkale Amatörlük hafta sonu oynana maçlarla star aldı ligin iddialı takımlarından keskinspor kedindi saha ve seyircisi önünde Delicespor’u konuk etti. Keskinspor Delicespor’u 7-1 mağlup ederek ligde iddiasını ortaya koydu Bu sezon Hamza Aygün idaresinde çıktığı ilk maçında farklı kazanan Keskinspor ilk yarıyı da Murat,Serkan Aydın ve Yahya Gürsesi’in attığı goller ile 4-1 önde kapattı.

Reklam
Reklam

KESKİNSPOR İKİNCİ YARIYA HIZLI BAŞLADI

Kendi saha ve seyircisi önünde İkinci yarıya hızlı başlayan Keskinspor Yahya Gürses, Serkan Aydın ve Fırat Yazar attığı goller ile Delicespor karşında farklı bir galibiyet aldı. Oynadığı futbolla göz dolduran Keskinspor ligin tek favorisi olduğunu ispatladı. Keskinspor Teknik Direktörü Hamza Aygün, yeni ve güçlü bir takım kurduklarını ifade ederek, "Bugün ilk maçımıza çıktık. Geçen sezona göre oyuncularımızda değişiklikler yaptık. Oyuncularımız şu anda uyum aşamasında ama bugün gösterdiler ki birkaç maçın ardından uyum sorununu çözecekler. Maç bizim için çok iyi geçti sayısız fırsat kaçırdık ama sonunda aradığımız golleri bulduk. Yeni bir takım olduğumuzdan dolayı bugün sahadan galip ayrılmamız gerekiyordu ve biz bunu başardık. Tüm yönetim, taraftar, bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Keskinlilere teşekkür ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: