Keskin Pide 4. Şubesini Açtı

Samsun'da işletmeciliğini Hüseyin ve Rüstem Keskin kardeşlerin yaptığı Keskin Pide ve Kebap Salon zincirinin 4....

Samsun'da işletmeciliğini Hüseyin ve Rüstem Keskin kardeşlerin yaptığı Keskin Pide ve Kebap Salon zincirinin 4. şubesi İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından açıldı.

İlkadım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi, Şehit Ferit Sokak'taki yeni şubenin açılışına; İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Lokantacılar Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası’nın Başkanı İsmail Balcı, Samsun Toplu Servis Taşımacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Binay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş açılış öncesi duası yapılan yer için, "İlkadım ilçemiz gün geçtikçe güzel hale geliyor. Burada yeni açtığımız pide salonu bu mahallemizin büyük bir ihtiyacını giderecek. Ben bu vesile ile yeni açılan işyerimizin esnafımıza ve saygıdeğer halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Kurdele kesiminin ardında Rüstem Keskin kardeşler açılışa katılan herkese teşekkür ederek sevinçlerini paylaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: