Keskin viraj!

Şampiyonluk yarışındaki şansını sürdürmek isteyen Galatasaray, prestij mücadelesi veren Trabzonspor karşısında mutlak 3 puan arıyor. Lincoln yok, Arda ise ilk 11'de.

Yenip Fener'i bekleyecek Turkcell Süper Lig'de sedece iki takımı değil, zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor'u da çok yakından ilgilendiren bir buluşmaya sahne olacak bu akşam Ali Sami Yen Stadı... Bir yanda, 30. haftaya Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde giren Galatasaray, diğer yanda bu sezon hiç bir kulvarda iddiası kalmayan ve tek amacı prestij olan Trabzonspor var. Sarı-Kırmızılı ekibe, şampiyonluktaki şansını ileriki haftalara taşıyabilmek için mutlak 3 puan gerekiyor.

Reklam
Reklam

Nonda mı, Hakan Şükür mü? Ev sahibi takımda Lincoln'ün cezalı olması önemli bir handikap. Song ve Orkun da yok. Ancak hafta boyunca tedavisine yoğun şekilde devam edilen Arda Turan'ın oynayacak olması yüreklere bir nebze olsun su serpiyor. Sezon sonuna kadar takımın başında olacağı açıklanan Cevat Güler, yardımcılarıyla birlikte sadece ileri ikilide Ümit Karan'ın partneri konusunda henüz karar verebilmiş değil. Geçen hafta vasat bir oyun sergileyen Nonda'ya oranla Hakan Şükür daha şanslı gibi.

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Yunus Yıldrım, Alper Ulusoy, Volkan Narinç
GALATASARAY: Aykut, Volkan, Servet, Emre, Sabri, Ayhan, Okan, M.Topal, Arda, H.Şükür (Nonda), Ümit
TRABZONSPOR: Tolga, Jabi, Tayfun, Çağdaş, Mustafa, Hüseyin, Ayman, Ferhat, Barış, Umut, Yattara
SAAT: 19.00

DURUM RAPORU

SINIRDAKİLER Galatasaray: Ayhan, Ümit, Uğur
Trabzonspor: Jabi, Tolga Seyhan

SAKATLAR Galatasaray: Lindoroth, Uğur
Trabzonspor: Serkan, Moawwad

Reklam
Reklam

CEZALILAR
Galatasaray: Lincoln
Trabzonspor: Yok