Keskin’e Yılın Siyasetçisi Ödülü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin’e Yılın Siyasetçisi ödülü...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin’e Yılın Siyasetçisi ödülü verildi.

Merkezi Ankara’da bulunan Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) bu yıl yaptığı değerlendirme sonunda CHP’li Keskin’i ödüle layık gördü. KAMUDER Başkanı Cevdet Baştuğ, 40 yıldır siyasetin içinde bulunan Adnan Keskin’e benimsediği temiz politika nedeniyle yılın siyasetçisi seçtiklerini belirtti. CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen ödül töreninde bir konuşma yapan Baştuğ, ‘’Bugüne kadar hiçbir şaibeye adı karışmayan, halkla iç içe politika yapan ve bunun karşılığında CHP kurultayında en yüksek oyu alarak parti meclisine giren Adnan Keskin, yeni yetişen siyasetçilere örnek gösterilebilecek bir kimliğe sahip.Temiz siyasetin yanında kararlı ve mücadeleci özellikleriyle dikkat çeken böyle bir politikacıya hak ettiği değeri de vermek gerek diye düşündük. Derneğimiz bu yüzden kendisini oybirliğiyle yılın siyasetçisi seçti’’ dedi.

Reklam
Reklam

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin ise KAMUDER’e teşekkür ederek, siyasetin uzun soluklu mücadeleyi gerektiren, yorucu ancak onurlu bir uğraş olduğunu belirtti. Bir ülkede tüm sorunların demokrasinin yaşatılarak çözülebileceğini, bunun için siyaset adamlarına büyük görev ve sorumlulukların düştüğünü kaydeden Keskin, “Politikada yöntemler farklı olabilir. Ama tüm hedefler ülkenin huzuru ve halkımızın mutluluğuna yönelik olmalı. Bu yüzden siyasetçi sorunun merkezi değil, çözümün adresi olmalıdır’’ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: