Kesob Başkanı Mustafa Alan:

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Öğretmenlerimiz...

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Öğretmenlerimiz en fedakar ve saygıya değer unsurlardır” ifadesinde bulundu.

Başkan Alan mesajına şu şekilde devam etti:

“Türk toplumunun şekillenmesinde, Cumhuriyetin güçlenmesinde, milli kültürümüzün geliştirilerek güçlenmesinde öğretmenlerimiz en fedakar ve saygıya değer unsurlardır. Bu nedenle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk; ‘Bir millet irfan ordusuna malik olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin yaşayacak neticeleri vermesi, ancak irfan ordusuyla kaimdir. Muallimler! Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar muallim ve mürebbilerini sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ demiştir.

Reklam
Reklam

Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerin en onurlusunu seçen, hizmetlerin en kutsalını üstlenen, ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak nesilleri yetiştirme sorumluluğunu taşıyan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz