Kess'de Temizlik Büyük Temizlik Başladı

Kenan Evren Sanayi Sitesi'nin alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Belediyesi, Temizlik İşleri ve...

Kenan Evren Sanayi Sitesi'nin alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Belediyesi, Temizlik İşleri ve Park-Bahçe İşleri Müdürlüğü ekiplerini siteye yönlendirerek temizlik çalışması başlattı.

Yaklaşık 2 haftadır sitede bulunan ekipler, kullanılmayan barakaların kaldırılması, ağaçların budanması, birikmiş çöplerin kaldırılması ve sokakların temizlenmesi gibi sitenin önemli ihtiyaçlarını gidermeye başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Alp çalışmaları yerinde inceledi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçe İşleri Müdürlüğü'nden oluşan ekiplerin girilmedik sokak bırakmayacaklarını söyleyen Çipiloğlu, "Kenan Evren Sanayi Sitesi'nde oldukça detaylı bir temizlik çalışması başlattık. Siteye 48 temizlik personeli ile 2 temizlik aracı, 5 traktör, 1 kepçe aracı, 2 kamyon ve 5 budama ekibini yönlendirdik. Mevsim değişiminden dolayı bakımsız kalan ağaçları budayarak, küme halinde biriktirilen çöpleri kaldırdık. Asfaltı yenilenen sokaklarda da süpürme işleminin ardından suyla temizleme çalışması gerçekleştiriyoruz. Ayrıca sokak köpekleri sayısının fazla olduğu sitede, birkaç barakada yeni doğan köpekler olduğunu tespit ettik. Soğuk havalardan etkilenmemeleri ve tedavilerinin yapılması adına bu sahipsiz köpekleri Belediye Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'nde götüreceğiz. Oldukça geniş bir alan olan KESS'deki bu çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Çalışmalarda son haftaya girerken, site esnafını oldukça olumlu tepkiler aldık. Bu büyük temizlik çalışmasının ardından yine periyodik aralıklarla rutin temizliğimize devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: