Kestane kebap yemesi sevap! Tatlısından tuzlusuna en güzel kestaneli lezzetler

Kış mevsimiyle özdeşleştirdiğimiz kestaneyle enfes tarifler yapıyoruz. Listede çorba da var pasta da. Hepsi birbirinden lezzetli! Deneyin, pişman olmayacaksınız.

Sütlü kestane çorbası

Kış mevsiminde sıklıkla tükettiğimiz mercimek, yoğurt ve tarhana çorbasının yanına şöyle farklı bir tarif daha eklemek istedik. Yeni favoriniz olmak için sıraya girdi kestane çorbası :) Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

Cevizli piliç sarma ve kestaneli iç pilav

Davet sofralarınıza çok yakışacak bu ikili misafirlerinizden tam not almanızı sağlayacak. Sunumu da lezzeti de enfes! Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

Kestaneli pasta

Hem özel günlerde ve kutlamalarda hazırlayabileceğiniz hem de akşamları çayın yanında tüketebileceğiniz en özel lezzetlerden biri olan kestaneli pasta ile muhteşem lezzetinin keyfini sonuna kadar çıkartabilirsiniz. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

Reklam
Reklam

Fırında kestane soslu bonfile

Akşam şöyle güzel bir ziyafet çekmek isteyenlere özel hazırladık kestane soslu bonfileyi. Hazırlaması da son derece kolay, bakmayın öyle zorlu görüldüğüne. Tarifin detayları için tıklayın.

Hurmalı kestane topları

Kış mevsimi ile özdeşleşmiş lezzetli mi lezzetli kestanenin adını duyup da sevmeyen kimse görmedim :) İşte bu muhteşem besin, tam bir sağlık deposu..İçeriğindeki selenyum, E vitamini ,bitkisel protein ve lif açısından oldukça da zengin.. Glutensiz, şekersiz ve veganların da rahatça tüketebileceği mükemmel bir lezzet! Tarifin detayları için tıklayın.

Kestaneli iç pilav

Kestane, kuş üzümü ve dolmalık fıstık enfes bir üçlü. Et yemeklerinin yanına oldukça yakışan iç pilav tarifi için tıklayın.

Fırında kestane

Ailecek kestane keyfi yapmak ayrı güzel değil mi :) Yanına bir güzel çay demleyince de keyifler 10 numara 5 yıldız :) Tarifin detayları için tıklayın.