Ketenciler yeni yoluyla daha güzel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 3 kilometrelik Ketenciler köy yolunu yeniledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenilemeye devam ediyor. Bozuk yola sahip köy yolu bırakmayan büyükşehir belediyesi bu kapsamda kartepe ketenciler köy yollarını yeniledi. Çalışmalar kapsamında 3 kilometrelik yol asfaltlandı.

İKİ KÖPRÜ YAPILDI Kartepe Keteciler köyünde yapılan çalışmalar kapsamında 3 kilometrelik yol asfaltlandı. Asfaltlama çalışmaları kapsamında 3 bin ton asfalt kullanıldı. Ayrıca bölgede bulunan 2 köprü yenilendi. 1. Köprü 14 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde. Köprü ile ulaşımdaki sorun çözümlenmiş oldu. 2. Köprü Ketenciler köyü ile İbridere köylerini birbirine bağlıyor. Bu köprü de yaklaşık 9 metre uzunluğunda.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz