KETOB'dan Kemer Emniyet Müdürü Ergen'e Ziyaret

 Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Yönetim Kurulu üyeleri, Tayyar Gül başkanlığında Kemer İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen'i ziyaret etti.

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Tayyar Gül başkanlığında Kemer İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan KETOB Başkanı Gül, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile dernek olarak her konuda işbirliğine hazır olduklarını belirtti. Her yıl turizm sezonu öncesi otel güvenlik görevlilerine yönelik eğitimler konusunda, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile çalıştıklarını ifade eden Gül, "Yeni sezonda da İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün üzerinde durulması gereken konularda, bölgede daha iyi bir koordinasyon sağlamak üzere yeni bir eğitim semineri düzenlemek faydalı olacaktır" dedi. Antalya'da gerçekleştirilen "Yaya Öncelikli Yol Projesi"ni dernek olarak önemsediklerini ve desteklediklerini vurgulayan Gül, projenin Kemer'de de gerçekleştirilmesi ve başarıya ulaşması için sorumluluk almaya hazır olduklarını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergen ise emniyet olarak sivil toplum kuruluşları ile topluma daha fazla hizmet götürme anlamında her zaman işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Yaya Öncelikli Yol Projesinin mimarlarından olduğunu belirten Ergen, kendisinin de bu konu da hassas olduğunu ve Kemer'de de bu projenin hayata geçirilmesi için ön çalışmalara başladıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: