Kevin Durant ‘şehri boyuyoruz” reklam filminde rol aldı

Nike’ın Basketbol Asla Durmaz kampanyası Kevin Durant’ın da rol aldığı, ‘Şehri Boyuyoruz’ reklam filmiyle devam...

Nike’ın Basketbol Asla Durmaz kampanyası Kevin Durant’ın da rol aldığı, ‘Şehri Boyuyoruz’ reklam filmiyle devam ediyor.
Yaz boyunca ABD ve Çin genelinde basketbol oynamakla meşgul olan Kevin Durant her yerde herkesle maç yapmasıyla ünlü. Bu reklam filminde de Durant, aralarında bölgenin kıdemli oyuncularının da yer aldığı çok çeşitli gruplarla oynarken, kendisinin de arkadaşı olan sanatçı J. Cole ile bire bir maç yaparken ve yakınlardaki bir benzin istasyonunun dinlenme alanında kamyon şoförleriyle rekabet ederken büyük ilgi görüyor. Şehri Boyuyoruz reklam filminde efsanevi vokalist Sam Cooke’un seslendirdiği “Good Times” isimli şarkı kullanılıyor.
Şehri Boyuyoruz ve daha önce yayınlanmış olan Spot Işığı ve Parıltı reklamlarını içeren Basketbol Asla Durmaz kampanyası, her seviyeden basketbol oyuncularına ithaf edilirken onların bu spora duyduğu gerçek sevgiye, yer veya zaman ne olursa olsun maç yapma arzusuna göndermede bulunuyor.
Şehri Boyuyoruz reklam filminin yapımcılığını Wieden + Kennedy Portland ve Park Pictures (Los Angeles / New York) üstlenirken yönetmen koltuğunda Lance Acord oturdu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz