Kevin Spacey'nin ikinci cinsel taciz davası da düşürüldü

Onlarca erkek tarafından hakkında cinsel taciz suçlaması bulunan ve üç dava açılan Kevin Spacey, 1992 yılında taciz ettiği öne sürülen kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle yargılanmaktan kurtuldu.

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Kevin Spacey, 1992 yılında taciz ettiği öne sürülen kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle yargılanmaktan kurtuldu. Spacey hakkında açılan bir dava da temmuz ayında düşürülmüştü.

Los Angeles’ta görülen dava, 60 yaşındaki Amerikalı oyuncuyu suçlayan kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle düşürüldü. Spacey’yi cinsel tacizle suçlayan kişinin birkaç hafta önce doğal nedenlerden dolayı hayatını kaybettiği belirtildi. Dava dosyasında, ünlü aktörün 1992 yılında bir erkeğe cinsel tacizde bulunma iddiası yer alıyordu.

Reklam
Reklam

Spacey, 2016 yılında, bir erkek masaj terapistini taciz etmekle suçlanmıştı. Spacey, terapistin kendisine yönelttiği suçlamayı reddetmişti.

DAHA ÖNCE DE BİR DAVASI DÜŞÜRÜLDÜ

Spacey hakkında aynı zamanda İngiltere’nin başkenti Londra’da ve ABD’nin Massachusetts eyaletinde bulunan Nantucket Adası’nda da soruşturma açıldı. Ancak Nantucket davası, şikayetçinin kayıp bir cep telefonuyla ilgili tanıklık yapmayı reddetmesi üzerine düşürüldü. Spacey'nin avukatları, şikayetçinin tanıklığının, müvekkillerinin masumiyetini kanıtlayabileceğini söylüyordu.

"KANIT OLMADAN İNANMAZSINIZ, DEĞİL Mİ?"

Hakkında onlarca cinsel taciz suçlaması yapılan Spacey, aralık ayında, hakkındaki iddialar sonrası çıkarılmış olduğu televizyon dizisi House of Cards'daki düzenbaz ve pervasız politikacı karakteri Frank Underwood'un ağzından taciz iddialarıyla ilgili bir video yapıp yayınlamıştı. Spacey videoda, "En kötü şeye bile kanıt olmadan inanmazsınız, değil mi?" demişti.

Kevin Spacey'in meslek hayatı, hakkında ABD ve İngiltere'de onlarca erkek tarafından yapılan cinsel taciz iddiaları ile bitme noktasına geldi.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: