K.f.t.şen Anadolu Lisesi'nde Tenis Turnuvası Sona Erdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi tarafından öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi tarafından öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla bu yıl ilk kez düzenlenen "Tenis Turnuvası" sona erdi.

Geleneksel hale getirilmesi planlanan Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde veli Cengiz Yapa, tek bayanlarda 11-C sınıfından Özge Aşık şampiyon oldu. Beden Eğitimi Öğretmeni ve Tenis Antrenörü Cem Raşan, turnuvanın amacının tenis sporunu sevdirmek, bu yolla öğrenci, veli ve öğretmenleri yakınlaştırarak birlikte vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Raşan, "Beklentilerimizin üstünde bir katılım oldu. Dostluk havası içinde geçen maçlarda renkli görüntüler ortaya çıktı. Öğrencilerin öğretmenlerle, velilerin çocuklarıyla maçları oldukça çekişmeli geçti. Turnuvayı geleneksel hale getirerek önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: