KGC Ağustos Ayı Toplantısını Tosya'da Yapacak

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu'nun, Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısını Tosya ilçesinde gerçekleştireceği bildirildi.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nun, Ağustos ayı yönetim kurulu toplantısını Tosya ilçesinde gerçekleştireceği bildirildi. KGC Başkanı Erkan Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, her ay gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantılarını ilçelerde yapma kararına istinaden, Temmuz ayında Taşköprü'de toplantı yaptıklarını hatırlatarak, Ağustos ayı toplantısını da Tosya ilçesinde yapacaklarını belirtti. Bu sayede ilçelerde Kaymakam ve Belediye Başkanlarını ziyaret ettiklerini ifade eden Yılmaz, "Yönetim Kurulu olarak 24 Ağustos Cumartesi günü Tosya ilçesinde toplanacak, Kaymakam ve Belediye Başkanı ziyaretinin ardından yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştireceğiz. Eylül ayında da İnebolu’da olmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz