KG&CC Başkanlık Golf Turnuvası 11 Kasım'da Yapılacak

Golf camiasının prestij turnuvalarından biri olarak gösterilen, KG&CC Başkanlık Turnuvası 11 Kasım’da Kemer Golf &...

Golf camiasının prestij turnuvalarından biri olarak gösterilen, KG&CC Başkanlık Turnuvası 11 Kasım’da Kemer Golf & Country Club’da yapılacak.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “ KG&CC Başkanlık Turnuvası ”11 Kasım Pazar günü Kemer Golf & Country Club da gerçekleşecek. Kemer Golf & Country Club’ın dünya standartlarındaki golf sahasında gerçekleşecek turnuvada cemiyet hayatının önde gelen isimleri mücadele verecek.

Saat 10.00’da başlayacak turnuvanın ödül töreni ve kokteyli, 16.30 ile 18.30 arasında KG&CC Orman Evi’nde gerçekleşecek. Bu prestijli turnuva ile kış sezonuna geçiş yapacak golfçüler Kemer Golf & Country Club’ın ev sahipliğinde golfe doyacaklar.

Reklam
Reklam

KG&CC Golf Kulübü Başkanı adına düzenlenen turnuvada Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Erdoğan Demirören, Raif Bilir, Kaya Çilingiroğlu, Erdem Kıramer, Meltem Oktay, Emine Kamışlı ve Serra Tokar gibi golf ve cemiyet hayatının önde gelen 120 ismi yer alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: