Kgd’ye Teşekkür Belgesi

5’inci Babıali Günleri’nde Gülhane Parkı’na kurulan platformda, stant açarak, etkinliğe katılan Karaelmas Gazeteciler Derneği’ne (KGD)...

5’inci Babıali Günleri’nde Gülhane Parkı’na kurulan platformda, stant açarak, etkinliğe katılan Karaelmas Gazeteciler Derneği’ne (KGD) plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Karaelmas Gazeteciler Derneği adına teşekkür belgesini stant sorumlusu Kadir Tuncer aldı. Tuncer’e teşekkür belgesini veren TGC Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir, KGD’ye teşekkür ederek, 6’ncı Babıali Günleri’ne tekrar katılım gösterilmesini istedi.

KGD üyesi Kadir Tuncer’in sorumluluğundaki stant büyük ilgi görmüştü. Stantta, Zonguldak’taki yerel gazete ve dergiler ile Zonguldaklı yazarların kitapları da yer aldı. İstanbul’da yaşayan Zonguldaklıların da akınına uğrayan stantta, gurbetçi Zonguldaklılar, yerel gazetelerdeki haberleri büyük bir ilgiyle takip ederek, memleket hasretini giderdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: