KGM personel alımı başvuru işlemleri başladı! İşte ilk atama başvuru formu!

KGM'den yapılan personel alımı ilanı sonrası başvurular alınmaya başlandı. Karayolları Genel Müdürlüğü başvuru ile ilgili çeşitli uyarılar ve yönergeler ile ilk atama başvuru formunu yayımladı.

2017'nin Nisan ayında Karayolları Genel Müdürlüğü için 640 kişilik bir personel alımı ilanı yayımlanmış ve 25 Nisan'da sonuçları açıklanması ile istihdam sağlanmıştı. Ancak hatırlandığı gibi Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Yılmaz toplamda 1280 personel alınacağını ifade etmişti yani geriye bir 640 kişilik daha personel alımı kalmıştı.

KGM 7 Aralık'ta açıktan personel alımı için ilan yayımladı ve bugünde ilana başvuru için başvuru formu paylaştı. İşte KGM açıktan personel alımı başvuru formu ve personel alımı ilanı!

Reklam
Reklam

KGM PERSONEL ALIMI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

1-Her aday ,atanabileceği kadro unvanı ve niteliklerine göre ilan edilen görev yeri sayısı kadar tercihte bulunabilecektir.

2-Adayların Başvuru ilanında belirtilen öğrenime sahip olmaları ve bunu eksiksiz olarak girmeleri gerekmektedir.

3-Başvuru işlemine başlamadan önce dil bilen adayların bu belgelerini sisteme yüklemeleri istenildiğinden, buna ilişkin belgelerini önceden hazırlamaları gerekmektedir.

4-Adayların geçerli bir e-posta adresine sahip olmaları ve bunu doğru olarak girmeleri gerekmektedir.

5-En son "Başvuruyu Kaydet" işlemi yapılmadan başvurunuz alınmamaktadır. Bu nedenle işleminizi tamamlamayı unutmayınız.

6-İşleminiz bittikten sonra e-posta adresinize başvurunuzun kaydedildiğine dair bilgilendirme mesajı geldikten sonra herhangi bir çıktı vb. alarak bir adrese göndermeniz istenilmemektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI

1) Genel Şartlar :
- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel şartları taşımak,
- 2016 yılı KPSS de KPSSP3 puan türünden (70) ve üzeri puan almış olmak.

Reklam
Reklam

ÖZEL ŞARTLAR

İnşaat Mühendisi: 1- İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak. 2- Son 5 Yıl İçerisinde KPDS/YDS En Az B Seviyesinde İngilizce Bilmek. 3-Seyahate Ve Arazide Çalışmaya Elverişli Olmak. (Puan türü KPSSP3)

Elektrik - Elektronik Mühendisi: 1-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği veya Haberleşme Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak. 2-Son 5 Yıl İçerisinde KPDS/YDS En Az B Seviyesinde İngilizce Bilmek - Seyahate Ve Arazide Çalışmaya Elverişli Olmak. (Puan türü KPSSP3)

Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi: 1-Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Jeodezi ve Haritacılık, Harita Mühendisliği veya Geomatik Mühendisliği lisans programından mezun olmak. 2-Son 5 Yıl İçerisinde KPDS/YDS En Az B Seviyesinde İngilizce Bilmek 3- Seyahate Ve Arazide Çalışmaya Elverişli Olmak. (Puan türü KPSSP3)

İnşaat Mühendisi: 1- İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak. 2- Seyahate Ve Arazide Çalışmaya Elverişli Olmak Ky.2.Bl.Md.(İzmir) Ky.5.Bl.Md.(
Mersin) (Puan Türü KPSSP3)

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: