Khb Genel Sekreteri Doç. Dr. Güzel, Hani'de İncelemelerde Bulundu

Kamu Hastaneleri (KHB) Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu, Hani Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.Başhekim...

Kamu Hastaneleri (KHB) Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu, Hani Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Başhekim Dr. Ahmet Kan ile birlikte hastaneyi gezen Genel Sekreter Doç. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu, daha sonra gazetecilere bir açıklama yaptı. Sağlıkta kaliteyi yakalamak amacıyla çok daha fazla çalışacaklarını belirten Kurtoğlu, "Diyarbakır’da İl Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği kuruldu. Genel sekreterliğin kurulması ile birlikte Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastaneler, genel sekreterliğe bağlı sağlık tesisleri olarak hizmet vermeye başladı. Bu sebeple ilçe ziyaretlerimize başladık. Hani Devlet Hastanesi Başhekimi ve hastane yetkilileri ile hastanemizin acil servisi, ameliyathane, yoğun bakım üniteleri, çamaşırhane, yemekhane ve yemekhanede çıkan yemekleri ile kullanılan erzak malzemeleri ile temizlik kurallarına uyulup uyulmadığını hastane koridorları, poliklinikleri olmak üzere hasta odaları, çalışan personeller ve diğer hizmet birimlerini gezerek, önce bir durum tespiti yapıp, müşahede etmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Hani'de sağlık hizmetlerinde aksaklığa meydan vermeden en iyi hizmeti vatandaşa sunmayı hedeflediklerini belirten Kurtoğlu, "Şu anda durumumuz iyi ama biz daha fazlasını hedefledik. Bakanımızın ve bakanlığımızın belirlediği hedefler çok yüksek. Hamdolsun bütün ekip güzel çalışıyor. Saatlerce gecelerini veriyorlar ama bizim daha verimli çalışmamız lazım. İmkanlarımız belli, ülkemizin kaynakları da belli, bu kaynakları daha etkin kullanmamız lazım ki verimli olsun. Alacağımız tedbirlerle Hani'de sağlık alanında gereken hizmet kalitesini artıracağız. Bunun için de bütün birimlerimizi geziyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: