KIA katılımcılarına iş adamından yemek

KIA katılımcılarına iş adamından yemek

Kars, Ardahan ve Iğdır’ın tüm yönleriyle tanıtılması amacıyla 07-10 Kasım 2013 tarihleri arasında birincisi düzenlenen Tanıtım Günleri onuruna Kağızmanlı İşadamı Mehmet Kaya tarafından seçkin davetli topluluğunun katıldığı hoşgeldin yemeği düzenlendi.

Ankara Ostim Efendi Konağında ki yemeğe Kağızman Kaymakamı Kemal Duru,Kafkas Meslek Yüksek Okulu Rektörü Prof.Dr. Sami Özcan,Kağızman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Alparslan Yüce,Kağızman Özel İdare Müdürü Hüseyin Yıldız,Genç iş adamı Turgut Kızıltaş, KAI Tanıtım günlerine katılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarını temsilcileri, STK Temsilcileri ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Kağızmanlı İşadamı Mehmet Kaya yemekten sonra yaptığı konuşmada KAI Tanıtım günlerinin her yıl yapılması ve böylesi bir etkinliğin çok güzel olduğu bu etkinliği organize eden kerkese teşekkür ederken her zaman yanlarında olduklarını desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceğini söyledi,Yemekten sonra Kağızmana has semaver çayı içerek ayrıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: