KİAD Üyesi Iş Adamları, Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü Programından Umutlu Döndü

Kumluca İş Adamları Derneği (KİAD) üyesi iş adamları, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde katıldıkları Türkiye Dünya...

Kumluca İş Adamları Derneği (KİAD) üyesi iş adamları, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde katıldıkları Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü 2012 programından umutlu döndü.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi fuar alanında gerçekleştirilen Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)'nun düzenlediği, 130 ülkeden bin 470 iş adamının katıldığı etkinlikte, bu sene inşaat malzemeleri, mobilya ve ev tekstili sektöründen katılımcılar yeraldı.

KİAD üyesi iş adamları da Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü programına katılarak, sektörleri alanında iş yapan iş adamlarıyla ikili iş görüşmeleri yaptı. Katıldıkları bu programın, dernek üyelerine yeni ufuklar gösterdiğini ifade eden KİAD Başkan Yardımcısı Recep Kutlu, katılımın kendileri açısından verimli geçtiğini ifade etti. Dünyanın, artık bütün ülkeleriyle ticaret yapılabilir hale gelindiğini söyleyen Kutlu, dernek üyelerinin kendi sektörlerindeki markalarıyla iş yapma imkanlarını değerlendirmesi gerektiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü programına katılan KİAD üyesi İbrahim Aydoğan ise etkinliğin kendileri için bir fırsat olduğunu belirterek, kendi sektörleriyle alakalı birçok firmayla görüşmeler yaptıklarını ve bunların geri dönüşlerini önümüzdeki günlerde alacaklarını ifade etti. Aydoğan, görüşmelerin çok olumlu geçtiğini, geri dönüşlerin kendileri için çok olumlu olacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: