Kıbrıs Gazilerine madalya veriliyor

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güner, Kıbrıs Gazilerine ´Milli Mücadele Madalyası´ verileceğini söyledi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güner yaptığı açıklamada şunları söyledi: “1974 yılında yapılan Kıbrıs Barışharekatından bu güne kadar beklediğimiz milli mücadele madalyasına gazilerimiz nihayet kavuşacaklar.

Türkiye Muharip Gaziler Derneğiyalova Şubesi, Yalovaya bağlı (5) ilçe ve köylerinde ikamet eden gazilerimize de hizmet vermektedir. Yalova il sınırları içinde ikamet eden gazilerimizin ‘Süleyman Bey Mah.Sefabey Cad.Konak Sk. Çam İş Hanı Kat:1/15 (Valilik Arkası)’ deki şubemize (TLF:0226 813 66 66);

Reklam
Reklam

a) Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği,

b) Gazi Kartı Fotokopisi,

c) Nüfus Cüzdanı Fotokoposi,

d) 4 Ad. Vesikalık fotoğraf

ile birlikte şahsen müracaat edip, üye olmaları gerekmektedir.

Üye olduktan sonra milli mücadele madalyası evrakları şubemizce hazırlanarak K.K.T.C. Konsolosluğuna gönderilecektir.

Gazilerimizin madalyalarını almakiçin bu fırsatı kaçırmamalarını, bir an önce Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubemize müracaatlarını bekliyoruz.

20’li yaşlarında Kıbrıs Barışharekatına katılan gazilerimize, daha önce verilmesi gereken madalyaların, (39) yıl sonra, 60’lı,70’li yaşlarımızda gecikmeli olarak verileceğinden buruk bir sevinç yaşıyoruz.

Vefat eden gazilerimizin hayatta olan eşleride bu madalyayı almak için derneğimize müracaat edebilirler.

Göreve geldiğimiz “06 ocak 2013” tarihinden bu güne kadar (64) olan üye sayımızı (76) ’ya çıkarttık. bu sayıyı daha da arttıracağız.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: