Kıbrıs Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Edremit de geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs Barış Harekatı Gazisi Emekli Piyade Kıdemli Başçavuş Yunus Algül, düzenlenen askeri törenle

Edremit de geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs Barış Harekatı Gazisi Emekli Piyade Kıdemli Başçavuş Yunus Algül, düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

Algül için Mahkeme Camisi'nde Cuman Namazı'nın ardından, askeri cenaze töreni düzenlendi.

Kılınan namazının ardından Algül'ün cenazesi, askerlerin omuzunda cenaze aracına taşındı. Bu sırada silah arkadaşları Kıbrıs Gazisi'ne selam durdu.

Algül'ün cenazesi daha sonra Edremiş Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeye, 19. Motorlu Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Oğuz Serhad Habiboğlu, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Emrah Elmas / Seyhan Kırıcı / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: