Kıbrıslı öğrencilerden Bursa Milli Eğitim Müdürü Gülsar’a ziyaret

Kardeş okul kapsamında Osmangazi Ticaret Mesleki Lisesi’nin misafiri olarak Bursa’ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti...

Kardeş okul kapsamında Osmangazi Ticaret Mesleki Lisesi’nin misafiri olarak Bursa’ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Haydarpaşa Ticaret Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ı ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette Atilla Gülsar, Kıbrıslı öğrencilere nasihatlerde bulundu. Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirten Atilla Gülsar, Kuzey Kıbrıs ile Türkiye arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için gereken her şeyi yapacaklarını söyledi.
Türkiye ile Kuzey Kıbrıs’ın 2 devlet bir millet olduğuna dikkat çeken Atilla Gülsar, öğrencilerin de bunun bilincinde olduğunu kaydederek, “Öğrencilerin de müspet çalışmayla ülkelerini kalkındırmaya gayret etmesini bekliyoruz. Kuzey Kıbrıs’ın turizm ve eğitim adası olabilme potansiyeli var. Bunu geliştirerek dünyanın sayılı beldelerinden biri olabilirsiniz.” dedi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Haydarpaşa Ticaret Lisesi Okul Müdürü Kamil Saka, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek Atilla Gülsar’a ziyaret anısına hediye verdi.
Öğrenciler aynı zamanda Hasanağa Sanayi Bölgesi'ndeki bir sanayi firmasını ziyaret edip seminere katılacak. Bursa’nın tarihi ve turistik güzelliklerini gezecek olan misafir öğrenciler, ardından Türkiye’den ayrılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: