Kick Boks Kuşak Sınavı ve gösterisi düzenlendi

Türkiye Kick Boks Federasyonu bünyesinde İlkadım Belediyespor Kick Boks sporcularının çoğunluğunu oluşturduğu kuşak sınavı ve...

Türkiye Kick Boks Federasyonu bünyesinde İlkadım Belediyespor Kick Boks sporcularının çoğunluğunu oluşturduğu kuşak sınavı ve Kick Boks gösterisi düzenlendi.
Türkiye Kick Boks Federasyonu bünyesinde her üç ayda bir düzenlenen kuşak sınavı İlkadım Belediyespor tarafından Kadifekale Spor Kompleksi’nde gerçekleşti.
Yıldız, genç ve büyük kategorilerinde 40 sporcunun katıldığı kuşak sınavına, diğer kulüplerin antrenörleri, sporcuları, Kick Boks Hakemleri, sporcu velileri, İlkadım Belediyesi İşletme İştirakler Müdürü Yaşar Kutbay da eşlik etti.
Kuşak sınavında Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun belirlediği heyet, genç sporculara Kick Boks sporuyla ilgili birtakım sorular yöneltti. Ayrıca 2011 yılında Türkiye’de ve Karadeniz Bölgesi’nde derece yapmış sporcular gösteri maçı yaparak güzel görüntüler sahneledi.
Üç aylık süre içerisinde sporcuların 2012 sezonuna bomba gibi hazırlanacağını kaydeden 2. Kademe Muay Thai Kick Boks Antrenörü Volkan Güvercin, düzenlenen kuşak sınavlarının sporcuların turnuvalara hazırlanmasında önemli rol oynadığını söyledi.
Kick Boks sporunun 13 yaşından büyükler için uygun bir spor olduğunu belirten Güvercin, 13 yaş altındaki gençlerin kemik yapılarının bu spor için elverişli olmadığını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz