Kıckboksçulardan Belediyeye Ziyaret

Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen 1. Murat Uzun Kickboks Şampiyonası’nda Kastamonu’yu başarıyla temsil eden sporcu ve...

Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen 1. Murat Uzun Kickboks Şampiyonası’nda Kastamonu’yu başarıyla temsil eden sporcu ve yöneticiler, Kastamonu Belediyesi’ni ziyaret etti.

15 ilden 380 sporcunun katıldığı şampiyonada 21 sporcusu ile Kastamonu’yu başarıyla temsil ederek 6 altın, 7 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan, takım halinde 3’üncü olan kickboksçular, Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz’a belediyenin desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz’un makamında gerçekleşen ve Başkan Yardımcısı Mehmet Saim Sayan’ın da bulunduğu ziyarette Kickboks İl Temsilcisi Tahsin Özgün, antrenör Emrah Şahanoğlu ve başarılı sporcular yer aldı. Kickboks İl Temsilcisi Özgün ve antrenör Şahanoğlu, hedeflerinin önümüzdeki ay gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası’nda da aynı başarıları devam ettirmek olduğunu belirttiler. Bu başarıları elde etmelerinde belediyenin önemli katkıları olduğunu, her zaman belediyenin desteğini gördüklerini söyleyen Özgün ve Şahanoğlu, Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu ve Başkan Vekili Bahri Yavuz başta olmak üzere tüm belediye yöneticilerine teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz