KİK ihaleye itirazı reddetti

Kaya, park ve bahçeler hizmet ihalesine yapılan itirazın Kamu İhale Kurumu tarafından reddedildiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cemalettin Kaya, park ve bahçeler hizmet ihalesine yapılan itirazın Kamu İhale Kurumu tarafından reddedildiğini söyledi. Kaya, “Bu süre içerisinde elimizde olmayan nedenlerden dolayı bazı aksamalar yaşanmıştı. Ancak, bu karardan sonra rekreasyon alanlarındaki bakım ve onarım çalışmaları yeniden hummalı şekilde devam edecek” dedi.

Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanlarındaki park ve bahçelerin bakım ve onarımı için açılan hizmet ihalesine yapılan itiraz nedeniyle bazı aksamaların yaşandığını hatırlatan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cemalettin Kaya, “İtiraz sonucu park ve bahçelerin bakım ve onarım hizmetlerinde elimizde olmayan nedenlerden dolayı bazı aksamalar yaşanmıştı. Ancak, Kamu İhale Kurumu, yapılan itirazı reddetti ve bugün ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalandı. Belediyemizin sorumluluk alanlarındaki rekreasyon alanlarımızdaki çalışmalarımız yeniden eskisi gibi hummalı şekilde devam edecektir” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz