“kılcal Damarlar Gibi Yol İnşa Ediyoruz”

Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, ormanlarda kılcal damarlar gibi yollar inşa ettiklerini söyledi.Bursa...

Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, ormanlarda kılcal damarlar gibi yollar inşa ettiklerini söyledi.

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü Makine ve İkmal Şube Müdürlüğü'nün 2012 faaliyetleri değerlendirildi. Bölge Müdürü Coşkun, geçmiş yılı değerlendirip yeni yılda yapılacak çalışmalarda tecrübelerden faydalanarak planlamalar yapmak için toplandıklarını ifade ederek, “Makine ve İkmal Şube Müdürlüğümüz yatırımcı, hizmete yönelik çalışmaları ile yüzümüzü güldüren şubemiz. İnsanların en hayırlısı onlara faydalı olandır. Orman teşkilatı olarak kılcal damarlar gibi yol inşa ediyoruz. Bu yollar yalnızca ormancılık faaliyetlerinde kullanılmıyor. Orman köylümüze de faydası oluyor, köyüne mezrasına, obasına yol oluyor” dedi.

Reklam
Reklam

Şube Müdürü Uyanıkoğlu ise, 2012 yılı program ve gerçekleşmelerini özetleyen bir sunum yaptı. Yapılan sunumda, 2012 yılında 61 kilometre yeni orman yolu inşaatı, 45 kilometre orman yolunda büyük onarım, 51 kilometre orman yolunun standartlarının yükseltilmesi için çakıllama çalışması inşa edildiği belirtildi. Ayrıca, orman yangınlarına müdahale için gözetleme yapılan, Bursa Mudanya Üsküptepe, Bilecik Manastır ve Erecek, Keles Delice, Orhaneli Belpınar, Mustafakemalpaşa Ekinli gözetleme kulelerinin standardının yükseltildiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: