Kilci: Ramazan’da temel gıda maddelerinin ucuz olmasında ısrarcı olacağız

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, Ramazan ayında temel gıda maddelerinin daha çok tüketildiğini...

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, Ramazan ayında temel gıda maddelerinin daha çok tüketildiğini hatırlatarak, “Tüketicilerimizin Ramazan boyunca da temel gıda maddelerine en sağlıklı ve ucuz yoldan ulaşması konusunda ısrarcı olacağız.” dedi.
Hasan Ali Kilci, Ramazan ayına sayılı günler kaldığını hatırlatarak, şu açıklamayı yaptı: “Mübarek Ramazan ayına girmemize çok az bir zaman kalmıştır. Bu mübarek aya ulaştığımız şu günlerde, tüm halkımızın huzurlu, mutlu ve bereketli bir Ramazan ayı geçirmesini diliyorum. Kayseri Ticaret Odası olarak da halkımızın bu mübarek ayı rahat geçirmesi için üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Bildiğiniz gibi, temel gıda maddelerine olan ihtiyaç bu mübarek ayda daha da önem kazanmaktadır. Kayseri Ticaret Odası olarak biz de bu konuya azami hassasiyeti göstermekteyiz. Tüketicilerimizin Ramazan boyunca da, temel gıda maddelerine en sağlıklı ve ucuz yoldan ulaşması konusunda ısrarcı olacağız. Yönetim kurulumuz, önümüzdeki günlerde, en hassas konu olarak gördüğü ekmek ile ilgili olarak, Tarım İl Müdürlüğümüz ile yapacağı görüşmeler neticesinde Ramazan ayında ekmeğin zamsız olarak tüketicimizle buluşmasını sağlayacaktır.”
Kilci, vatandaşların bu konuda dikkatli davranmalarını, Ramazan öncesinde ve Ramazan boyunca, temel gıda maddelerinde görülecek fiyat ve kalite ile ilgili şikayetlerini ‘0352 222 45 29’ numaralı telefondan Kayseri Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Osman Palancıgiller’e iletmelerini istedi.
Ekmek konusunda da açıklamada bulunan Kilci, “Kayseri Ticaret Odası olarak iş ahlakına güvendiğimiz hem fırıncı esnafımızın hem de gıda sektöründeki tüm esnaflarımızın bu mübarek ayda ekstra zam yapmayacaklarına, halkımızın Ramazan ayını rahat geçirmeleri konusunda hassasiyet göstereceklerine inanıyoruz. Halkımızın bu konuda en ufak bir endişe duymasını istemiyoruz. Bu vesile ile tüm hemşerilerimize hayırlı ramazanlar diliyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz