Kiledere Kasabasında Kutlu Doğum Coşkusu

Niğde merkeze bağlı Kiledere Kasabası Şehit Emrah Eryılmaz Ortaokulu’nda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir program...

Niğde merkeze bağlı Kiledere Kasabası Şehit Emrah Eryılmaz Ortaokulu’nda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir program düzenlendi.

Kiledere Şehit Emrah Eryılmaz Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Niğde Müftülüğü İl Vaizi Seyfullah Aruk, Kiledere Belediye Başkanı Sami Adıgüzeli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tüfekçi, Okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Şehit Emrah Eryılmaz Okul müdürü İbrahim Aktaş, “ Böylesine müstesna bir günde yapmış olduğumuz Kutlu Doğum Haftası programında bizleri yalnız bırakmayıp, bu sevinci paylaşmak için gelen Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin Ekinci Bey’e, İl Vaizimiz Seyfullah Aruk’a, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Programa konuşmacı olarak katılan İl Vaizi Seyfullah Aruk, “ Böyle bir günde bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğumunun 1442. yıl dönümündeyiz. Geçen yıl başkanlığımızın teması kardeşlikti. Bu yıl ise insan onuru ile insanlığın ihtiyaç duyduğu onura dikkat çekilmiştir. Dünya alemi bir okul ise, biz de bu okulun öğrencileriyiz. Kitabımız Kur’an-ı Kerim, öğretmenimiz ise Hz. Muhammed’dir” ifadelerini kullandı.

İl Vaizi Aruk’un konuşmasının ardından okul öğrencileri tarafından şiirler ve ilahiler seslendirildi. Kutlu doğum haftası nedeni ile gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Minik öğrenciler tarafından sergilenen Semah Gösterisi ise izleyicilerin beğenisini topladı. Gösteriler sonrası program sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: