Kılıç, “dinopork Bölge Turizminde Bir Alternatif”

KEMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nail Kılıç, Antalya’nın Kemer ilçesi Göynük beldesinde açılan Dinopork’ın...

KEMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nail Kılıç, Antalya’nın Kemer ilçesi Göynük beldesinde açılan Dinopork’ın bölge turizm çeşitliliği için bir alternatif oluşturduğunu bildirdi.

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nail Kılıç, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Avrupa’nın en büyük, Türkiye’nin ilk ve tek Dinopark’ının bölge turizm çeşitliliği için alternatif oluşturduğunu belirtti.

Kılıç yazılı açıklamasında, “Oldukça geniş bir alanda,özellikle çocuklu ailelerin birlikte keyifli zaman geçirebileceği hareketli, sesli ve gerçeğine yakın görsel zenginlikle donatılmış tematik park, zaten tarihi,doğal ve kültürel zenginliğiyle popüler bölgemize tatile gelenler için yeni bir heyecan vesilesi olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Son yıllarda her şey dahil sistem ve otel sayısında yaşanılan aşırı ve plansız artışla, kitle turizminin olumsuz yansımalarını iyice hisseden bölge turizmi için böylesine tematik bir parkın faydalı sonuçlar oluşturacağını kaydeden Kılıç, açıklamasında şunları kaydetti:

“Tüm yıl faaliyet gösterecek olması da özellikle deniz mevsimi dışında bölgemize gelecek misafirler için bir tercih nedeni olacaktır. Dünyamızın ortak değerlerinden olan ve milyonlarca yıllık tarihe sahip dinozorlarla ilgili böylesine tematik bir park, bölgemize dünyanın değişik ülkesinden gelen doğa ve tarih meraklısı misafirler için de eşsiz bir fırsat olacaktır. Farklı bir yatırımla bölge turizmimize zenginlik katan Dinopark girişimcilerini KEMİAD olarak tebrik ediyor, projelerini bölgemizde gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyoruz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: