Kılıç: İstikrar ve güçlü ekonomik yapı,Türkiye’yi saygın bir ülke haline getirdi

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Merkezi'nde...

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Merkezi'nde Amerika’dan gelen Uluslararası Savunma Üniversitesi (Natıonal Defense Unıversıty) heyetini kabul etti.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, görüşmede Türkiye-AB süreci, Ortadoğu’da yaşanan gelişmeler ve bu konuda Türkiye’nin rolü konularının ele alındığı ifade edildi. Toplantıda misafir heyete partinin vizyonunu ve gerçekleştirilen reformlarla ilgili bilgiler verdi. Heyet, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek ayrıldı.

Reklam
Reklam

Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan Çağatay Kılıç, "AK Parti hükümeti zamanında, AB sürecinde dönüm noktası olarak nitelendirilen başarılı girişimlerin yapıldığını hükümet yetkililerinin akılcı dış politikaları ve gerçekleştirilen yoğun temaslar ile Kıbrıs sorununun kalıcı çözüme kavuşturulması ve dünyadaki diğer ülkeler ile olumlu ilişkilerin geliştirilmesi noktasında önemli adımlar attık. Hükümetimiz zamanında sağlanan istikrar ortamı ve güçlü ekonomik yapı, Türkiye’yi bölgede ve dünyada saygın bir ülke haline getirdi." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: