Kılıç: Manisa Benim Hukuk Dünyamda Çok Önemli Yer Tutuyor

Manisa Barosu’nun daveti üzerine “Anayasal Haklar ve Hürriyetler” konulu bir konferans vermek için gelen Anayasa...

Manisa Barosu’nun daveti üzerine “Anayasal Haklar ve Hürriyetler” konulu bir konferans vermek için gelen Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Kılıç’a, Daşöz tarafından şehre özgü hediyeler verildi.

Kılıç, burada yaptığı konuşmada Manisa’da böyle bir etkinliğe katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Manisa, benim hukuk dünyamda çok önemli yer tutan bir ilimiz. Büyük bir medeniyete evsahipliği yapan, gerçekten çok değerli yöneticilerin yetiştiği şehzadeler şehri Manisa’da Manisalılarla görüşmek benim için bir onur. Ankara’nın çok stresli ve bunaltıcı havasından, güzel Manisa’ya gelmek beni memnun etti. Bundan dolayı valimize, Bbaromuza ve Manisalılara teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Haşim Kılıç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Daşöz de, “Manisa Baromuz'un çok güzel bir geleneği oluşmaya başladı. Yüce mahkemelerimizin değerli başkanlarını davet ediyorlar. Başkanım bizi kırmayarak Manisa’ya teşrif ettiniz, size çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: