Kılıç: Yeni Yılda, Istikrar Içinde Büyüyen Ve Gelişen Bir Türkiye Diliyorum

AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, yeni yılda, istikrar içinde büyüyen ve gelişen bir Türkiye...

AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, yeni yılda, istikrar içinde büyüyen ve gelişen bir Türkiye dilediğini söyledi.

Kılıç, yayımladığı yeniyıl mesajında, yeni yılın Samsun'a, Türkiye'ye ve Dünya'ya barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. 2013 yılına girerken, geleceğe umutla baktığını, sorunların, sıkıntıların aşılacağına dair inancını koruduğunu ifade eden Kılıç, açıklamasında şunları kaydetti: "Ülkemiz benimsediği hedefleri gerçekleştirme kararlılığıyla ilerlemesini sürdürmektedir. Hoşgörünün benimsendiği, ihtilafların barışçı yollardan çözüme kavuşturulduğu, küresel sorunlar konusunda azami duyarlılık gösterildiği; terörden, şiddetten, silahlardan, tehditlerden ve krizlerden arınmış bir dünyada insanların refah, huzur ve mutluluk içinde yaşamasını temenni ediyorum.Yeni yılda, istikrar içinde büyüyen ve gelişen bir Türkiye dileğiyle aziz milletimize sevgiler ve saygılar sunuyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: