Kılıçaslan Mezunları 13 Yıl Sonra Öğretmenleriyle Buluştu

Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri'nin 2. dönem mezunları 13 yıl sonra öğretmenlerinin elini öpmek için mezun...

Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri'nin 2. dönem mezunları 13 yıl sonra öğretmenlerinin elini öpmek için mezun oldukları lisede buluştu.

Kılıçaslan Liseleri’nin ortaokul bölümüne 1991 yılında kaydolan ve 1988'de mezun olan liseli arkadaşlar bir araya gelmek ve öğretmenlerine sevgilerini ifade etmek için 'Öğretmenler Günü'nü seçti.
Kendilerini yetiştiren birçok öğretmenin başka şehirlerde bulunmasına rağmen halen Kılıçaslan Liseleri'nde görev yapan öğretmenlerinin ellerini öpmek için buluşan avukat, savcı, öğretim üyesi ve işadamı arkadaşlar okullarına vefa borçlarını ödemek için böyle bir organizasyon tertip ettiklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Okulun idareci ve öğretmenleriyle birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından misafirhanede buluşan arkadaşlar, 8 yıl boyunca yaşadıklarını anlatırken hem duygulandılar hem de eğlenme fırsatı buldu.

Kılıçaslan Liseleri’nin 1998 mezunu öğrencilerinden işadamı Tayfun Karakuş, 1991'de okulun 2 sınıfı vardı. Bizler ikinci dönem öğrencileriyiz, o günlerde çocuk yüreğimizle Kılıçaslan'a bağlanmıştık. Öğretmenler Günü'nü fırsat bilerek şehir dışındaki arkadaşlarımızı da davet ettik ve çok sevdiğimiz öğretmenlerimizin yanına geldik. Şimdiki öğretmenlerimizin bir kısmı neredeyse bizim yaşımızda ama biz bütün öğretmenlerimiz adına onların da ellerinden öpüyoruz bu vesileyle şehit asteğmen öğretmenimiz Saim Çelik'i de rahmetle anıyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Kılıçaslan Liseleri Müdürü Salih Öngül’de "Sizler Kılıçaslan Liseleri’nin topraklarına ilk ayak basanlardansınız, sizler ilk göz ağrılarımızsınız, sizler bu günlere gelinirken çıkılan bu kutsal eğitim yolculuğunun ilk meyvelerisiniz, bizi bu nazik davranışınızla çok mutlu ettiniz, bizler de sizi yetiştirmiş olmanın büyük gururunu yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: