Kılıçdaroğlu, 31 Mart'ta Antalya'da toplu açılış törenine katılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun toplu açılış ve temel atma törenlerine katılmak için 31 Mart’ta...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun toplu açılış ve temel atma törenlerine katılmak için 31 Mart’ta Antalya’ya geleceği bildirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre 31 Mart Cumartesi günü Düden Park’ta yeni açılışlar ve temel atma töreni yapılacak. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapılacak program kapsamında Lara bölgesine hizmet veren 105 bin metrekarelik Düden Park, kentin çeşitli noktalarında yapılan 20 muhtarevi ile Kardeş Kentler Yolu’na bağlanan Özgürlük Bulvarı ikinci etabının açılışı yapılacak. Aynı gün İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanı Projesi’nin temeli de yine Düden Park’taki tören alanından barkovizyon sistemiyle yapılacak.

Reklam
Reklam

Şehre 3 yılda 300’ün üzerinde proje kazandırdıklarını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, “Antalya’ya 3 yılda 500 milyon TL’nin üzerinde yatırım yaptık. Antalyamıza bu yatırımları kazandırdığımız için mutluyuz. Toplu açılış ve temel atma törenimizi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştireceğimiz için de çok heyecanlıyız.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: