Kılıçdaroğlu, Adana'da oda başkanlarıyla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu ülkede yaşayan her aydının sorumluluğunun bulunduğunu söyledi....

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu ülkede yaşayan her aydının sorumluluğunun bulunduğunu söyledi.

Seyhan Oteli'nde Adana’daki oda, işadamı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle akşam yemeği yiyen Kılıçdaroğlu, daha sonra aynı otelde gerçekleştirilen 'Makine Mühendisleri Odası Geleneksel Balosu'na katıldı. Alkışlarla karşılanan Kılıçdaroğlu, ellerinden geldiği kadar bu ülke için çalıştıklarını belirterek, “Sizlerden bir isteğim var. Biz elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. Eksik ve yanlış olabilir, ama bu ülkede okuyan, eğitim gören, belli bir yere gelen sizler gibi, değerli arkadaşlarımızın da sorumlulukları var. Bu ülkede yaşayan her aydının sorumluluğu bulunuyor. Biz bunu paylaşacağız. Biz çalışıyorsak, siz de çalışacaksınız. Biz üretiyorsak, siz de üreteceksiniz. Beraber çalışmaya söz veriyor musunuz? Emin olun, bu ülkenin ciddi sorunları var. O sorunlar, sadece bir grubun çözeceği sorunlar olmaktan çıkmış. Beraber çalışacağız. Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmayan Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından, otelden ayrılarak havayoluyla Ankara'ya hareket etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz