Kılıçdaroğlu, Ağbaba’ya Övdü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba sadece Malatya’yı...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba sadece Malatya’yı değil Türkiye’yi silkeliyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hasançelebi, Güzelyurt ve Hekimhan gezisi sırasında yaptığı konuşmalarda sosyal demokrat belediyeciliğin önemini vurgularken, Malatya’nın tek çalışan milletvekilinin de Veli Ağbaba olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu, Hekimhan Ceviz, Kültür ve Maden Festivalinde Güzelyurt ve Hasançelebi ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı sahneye davet ederek, “TBMM’de Malatya’nın hakkını savunan tek milletvekili Veli Ağbaba. Bakın AK Parti’nin Malatya’da 5 milletvekili var. 5 milletvekilinin TBMM’de yaptığı toplam konuşma on iki. Veli Ağbaba ise tek başına 72 konuşma yapmış. Arzu edenler TBMM sayfasını açıp bakabilir" dedi. Malatya’nın sorunlarını, sıkıntılarını sadece Ağbaba'nın dile getirdiğini anlatan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: "Bir de diğerlerine bakın. Veli Ağbaba sadece Malatya’nın sorunlarını değil Türkiye’nin sorunlarını dile getirmiş. Genç ve yetenekli bir milletvekiliniz var. Türkiye’yi adım adım dolaşıyor. Malatya’nın tek sosyal demokrat milletvekili Veli Ağbaba, sadece Malatya’yı değil Türkiye’yi silkeliyor. Malatya’da bir milletvekili az bize. Bu sayıyı yükseltmemiz lazım. Türkiye için, geleceğimiz, çocuklarımız için. Türkiye’nin yeni bir iktidara CHP iktidarına ihtiyacı var. Onurlu bir duruşa ihtiyacı var. Bu iktidarın adı CHP’dir.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz