Kılıçdaroğlu, Almanya Hür Demokrat Parti milletvekilleri ile görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Hür Demokrat Parti milletvekilleri Mıchael Lınk - Johannes Vogel...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Hür Demokrat Parti milletvekilleri Mıchael Lınk - Johannes Vogel ile Avrupa Parlamentosu milletvekili Alexander Count lambsdorff ile görüştü. Görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü.
CHP'den yapılan açıklamada, genel merkezdeki görüşmede, başta anayasa çalışmaları, tutuklu milletvekillerinin durumu, uzun süren tutukluluk konusu ile iç ve dış gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun AP milletvekili Lambsdorff ile Alman milletvekilleri Link ve Vogel'in sorularını cevapladığı ve CHP'nin görüşlerini anlattığının ifade edildiği açıklamada, Lambsdorff'un da CHP'nin görüşlerinin yanı sıra Türkiye'de yaptıkları temaslar sonunda elde ettikleri bilgilerin, Avrupa Parlamentosu'nun çalışmalarında değerlendirileceğini, raporların hazırlanmasında dikkate alınacağını söylediği aktarıldı. Görüşmede, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ve İstanbul Milletvekili Umut Oran'ın da hazır bulunduğu kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz