Kılıçdaroğlu, Bombalı Saldırıda Yaralanan Gazeteci Didem Tuncay’ı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’ne yapılan bombalı saldırıda yaralanan gazeteci Didem Tuncay’ı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’ne yapılan bombalı saldırıda yaralanan gazeteci Didem Tuncay’ı tedavi gördüğü Numune Hastanesi’nde ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında gazetecilerin sorularına cevap veren Kılıçdaroğlu, “Güzel haberler aldık. Yarın bir ameliyata daha girecek kardeşimiz. Önümüzdeki hafta içinde taburcu olma olasılığı var. Hekimler bütün branşlarıyla çaba gösteriyorlar. Ailesi mutlu. Büyük üzüntü içindeler ama sağlığına kavuşması açısından mutlular. Kısa süre içinde tedavi olup evine dönerse onlarda huzur içinde yaşamaya devam edecekler” dedi.

Reklam
Reklam

Kılıçdaroğlu, gazetecilerin “Evine mi dönecek yoksa mesleğine mi dönecek” sorusuna ise, “Meslektaşlarının yanına dönmesini arzu ederiz. Özellikle daha önce çalıştığı ortama dönmesi hem onun açısından hem de kamuoyu açısından sanıyorum daha güzel olacaktır” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: