Kılıçdaroğlu, depremle sarsılan Elazığlılara 'geçmiş olsun' mesajı gönderdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremle sarsılan Elazığlı vatandaşlara 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Kılıçdaroğlu, 12...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremle sarsılan Elazığlı vatandaşlara 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Kılıçdaroğlu, 12 Haziran seçimlerinde partisinin Elazığ milletvekili adayı olan Ali Özcan’ı deprem bölgesinde inceleme yapmakla görevlendirdi.
Elazığ'da, merkez üssü İçme olan 5.4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ ve Elazığlıların yanı sıra, 5.4 büyüklüğündeki depremi hisseden Diyarbakır, Tunceli ve Malatyalılara da geçmiş olsun dileklerini iletti.
Mülki amirlerin yaptığı açıklamaya göre, depremde can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, mal kaybı ve hasar tespitini yerinde incelemek ve Elazığlıların deprem nedeniyle karşı karşıya oldukları sorunları saptamak için CHP’nin Elazığ milletvekili adayı Ali Özcan’ı görevlendirdiğini belirtti.
12 Haziran seçimlerinde CHP’nin Elazığ milletvekili adayı olan Ali Özcan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesi üzerine bugün İstanbul’dan THY uçağı ile Elazığ’a gidecek.
Ali Özcan'ın Elazığ’da CHP il yöneticileriyle incelemeler yapacağı, mülki ve idari yetkililerden bilgi alıp depremzedelerle görüştükten sonra Ankara’ya döneceği öğrenildi. Özcan, Ankara'ya dönüşünde hazırladığı raporu Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na sunacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz