Kılıçdaroğlu, Ereğli'de hamsi pişirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen Hamsi Festivali'ne katıldı....

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen Hamsi Festivali'ne katıldı. Mangalın başına geçerek hamsi pişiren Kılıçdaroğlu, kendisi için hazırlanan hamsilerden yedi.
Kemal Kılıçdaroğlu, Ereğli'deki programı kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası kurucu üyesi ve ilçenin sevilen iş adamlarından Ahmet Demirkol’un Bozahane Camii'ndeki cenaze törenine iştirak etti. Namaz öncesinde Demirkol’un oğulları İlyas ve Abdullah Demirkol’a başsağlığı ve taziye dileklerini sunan Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla birlikte saf tuttu. Kılıçdaroğlu, namazın ardından Demirkol'un tabutunu omuzladı.
Kılıçdaroğlu, daha sonra Hamsi Festivaline katılmak üzere Bozahane limanına gitti. Mangal başında hamsi pişiren Kılıçdaroğlu, kendisine uzatılan Milli Piyango biletinden aldı. Daha sonra kendisi için hazırlanan hamsilerden tattı. Vatandaşlar da mangalların başında hamsilerini pişirerek festivalin tadını çıkarttı.
Ereğlili vatandaşlar da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile selamlaştıktan sonra aileleri birlikte hazırladıkları masalarda hamsileri pişirerek yedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz