Kılıçdaroğlu, gazilerle maç yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da içinde yer aldığı CHP'liler, gazilerin bulunduğu Karagücü Ampute Futbol...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da içinde yer aldığı CHP'liler, gazilerin bulunduğu Karagücü Ampute Futbol Takımı ile Yenimahalle'de maç yaptı. Kılıçdaroğlu, CHP forması ile gazilere karşı kısa süreli futbol oynadı.
Yenimahalle Hasan Doğan Stadı'nda gerçekleşen maçta, Güneydoğu gazilerinden oluşan Karagücü takımına karşı Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekiller ile diğer yöneticiler ter döktü. Maçta siyasetten çok gol atmanın zor olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, yaklaşık 10 dakika sahadan bulunduktan sonra maçı bıraktı.
CHP takımında CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız ve Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık gibi isimler yer aldı. Maçı eski FİFA kokartlı hakemlerden Selçuk Dereli yönetirken, gaziler maçı 5-2 kazanarak sahadan galibiyetle ayrıldı. Maçta sakatlanan Gürsel Tekin'e tedavisi ambülansta yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz